Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Uvairenda 1750 – 1750 Syrah – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Uvairenda 1750 – 1750 Syrah

//Uvairenda 1750 – 1750 Syrah

Uvairenda 1750 – 1750 Syrah

17.95

Deze Syrah presenteert zichzelf in haar meest natuurlijke vorm – zonder rijping op eiken vaten – en is een prachtige uitdrukking van haar terroir. Haar elegante stijl is typisch voor rijping op grote hoogte in een koel klimaar, zoals in de Samaipata vallei. Deze wijn is drinkbaar nu, maar zal nog een mooie evolutie doormaken in de komende jaren.

De wijngaard bevindt zich op grote hoogte in de Boliviaanse bergen, in de idyllische vallei van Samaipata. Deze regio staat bekend als de koelste van Bolivië, en bevindt zich op een hoogte tussen 1.650m en 2.150m. De morgendauw doorkruist de bergen en beschermt de druiven tegen de intensievere straling van de zon. Na het optrekken van de mist verwarmt de zon langzaam de vallei en brengt de druiven tot een volledige rijping. ’s Nachts daalt de temperatuur, waardoor de aroma’s in de druiven goed worden behouden. Dit laat toe om een verrukkelijke en delicate wijn te maken.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Syrah
Regio: Samaipata Vallei
Jaar: 2016
Food Pairing: Eend, lasagna, charcuterie

Alcohol: 13%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 2896 flessen
Website: www.uvairenda.com

pdf

SKU: RW2002 Category:

Product Description

Uvairenda

De 1750-wijnen worden geproduceerd door Uvairenda, een boutique wijngaard, die haar oorsprong vindt in een jarenlange vriendschap en een voorliefde voor wijn. De druiven werden geplant tussen 1750m en 2100m hoogte. Dit wijnhuis ijvert voor kwalitatief hoogstaande wijnen, maar staat tegelijkertijd voor een ecologische aanpak van de wijngaard. Het respect voor het terroir en haar gemeenschap staan eveneens centraal.

Homepagewww.casaroca.cl

Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst