Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Sausini – Blend 2011 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Sausini – Blend 2011

//Sausini – Blend 2011

Sausini – Blend 2011

18.95

Deze buitengewone blend is een iets oudere wijn met een dieprode, schitterende kleur. In de neus presenteert deze wijn zich zeer fruitig, dankzij cassis en bosbessen. Maar tegelijkertijd is de neus ook kruidig, zoals rode paprika. In de mond ontwikkelt deze wijn zich progressief tot een zeer volle wijn met een lange, aangename afdronk.

De wijngaard bevindt zich op 1 800m hoogte, in de Tarija vallei. Het is in deze vallei dat de Boliviaanse wijncultuur zijn oorsprong vond. Op dergelijke hoogte zijn de zonnestralen intenser, hetgeen de druiven toelaat volledige maturiteit te bereiken. Dit project werd 3 decennia geleden door een familievader opgericht, en wordt nu door de hele familie gerund.

KENMERKEN

Druifsoorten: 65% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot
Regio: Tarija Vallei
Jaar: 2011
Food Pairing: Steak, lam, kip, gerechten met champignonsaus
Alcohol: 14%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 7537 flessen
Website: www.bodegasausini.com

pdf

SKU: RW2102 Category:

Product Description


Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst