Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Lagar de BezanaMCT 2014 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Lagar de Bezana
MCT 2014

//Lagar de Bezana
MCT 2014

Lagar de Bezana
MCT 2014

11.95

Deze unieke wijn is een blend van Franse druifsoorten, die hun hoogtepunt in Zuid-Amerika hebben bereikt. Voor het eerst worden de Malbec (Argentinië), Carmenere (Chili) en Tannat (Uruguay) in dezelfde wijngaard gecultiveerd en tot één wijn gemaakt. Het resultaat is op zijn minst verrassend te noemen, niet in het minst door zijn mooie, diepe paarsrode kleur. De rijpe neus is fris en bladerrijk, met aroma’s van bosvruchten, bloemige toetsen, tabak en kruiden. De mond is pittig, mooi gestructureerd met krachtige tannines en een mooie afdronk.

 

Deze wijn komt van de Alto Cachapoal, op zo’n 600m boven de zeespiegel, aan de voet van het Andesgebergte. Overdag verspreidt de zon haar warme gloed over de vallei, ‘s nachts daalt de koele lucht uit de Andes in deze wijngaard neer. Onder dergelijke omstandigheden worden de druiven langzaam rijp en ontwikkelen ze een verse smaak met perfecte aciditeit. Deze wijn wordt daarom gekenmerkt door zijn verfrissende aroma’s met een zeer aangename en lange afdronk.

KENMERKEN

Druifsoorten: 50% Malbec, 35% Carmenere, 15% Tannat
Regio: Alto Cachapoal
Jaar: 2014
Food Pairing: Gerookte kip, konijn, lam, mager rundvlees, groentegerechten, niet te rijpe kazen

Alcohol: 13,5%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 1430 flessen

pdf

SKU: RW0402-b Category:

Product Description

Lagar de Bezana

Om dit project op te kunnen starten, moest er eerst een merkwaardige beslissing worden genomen: appels of druiven? Zoals u kunt raden, moesten de appelboomgaarden wijken voor de druiven, waardoor we vandaag dit bijzondere wijnhuis aan u kunnen voorstellen. En alsof de inhoud van de fles nog niet artistiek genoeg is, werden de etiketten ontworpen door een bekende Chileense kunstenaar.

Homepage van het wijngoedwww.lagardebezana.cl 

lagar de bezana

lagar de bezana2

Additional Information

kleur

druifsoort

, ,

vallei

categorie

wijn

land van afkomst