Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 GillmoreMerlot 2007 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Gillmore
Merlot 2007

//Gillmore
Merlot 2007

Gillmore
Merlot 2007

21.50

De intesieve, dieprode kleur van deze Merlot duidt op een aantrekkelijke en kwalitatieve variante van de populaire druifsoort. De complexe samenspeling van zwart fruit, een zachte pruimengeur en goed geïntegreerde houttonen bevestigt het vermoeden dat het hier om een buitengewone Merlot gaat. Rode kersen met sappige zuren, rijpe tannines en een mooie, ronde houtsmaak maken deze Merlot reis compleet.

De Loncomilla Valley is een onderdeel van de Maule Valley, het grootste en een van de oudste wijnbouwgebieden van Chili. De wijnstokken van deze wijngaard werden reeds in 1940 aangeplant, ze worden niet geïrrigeerd en ze worden manueel geoogst. Daarbovenop speelt het microklimaat, met veel wind en een koele nachttemperatuur, een belangrijke rol voor deze uitzonderlijke wijnen.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Merlot
Regio: Loncomilla Valley
Jaar: 2007
Food Pairing: Pastagerechten, salades met rood vlees

Alcohol: 14,8%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 6000 flessen

pdf

SKU: RW0301 Category:

Product Description

Gillmore

We hebben dit verhaal allemaal wel eens gehoord: de vader start een succesrijke onderneming, en geeft zijn project na jarenlange noeste arbeid door aan de volgende generatie, die erin slaagt het project nog buitengewoner te maken. Dit is precies wat er bij dit wijnhuis is gebeurd.

Door deze lange en rijke geschiedenis groeien de druiven hier aan decennia oude wijnstokken, die volgens het principe van ‚dry farming‘ worden ontwikkeld. Dit betekent dat de wijnstokken enkel op een natuurlijke wijze water verkrijgen – ze voeden zich enkel met regen en worden dus niet besproeid. Een voordeel van deze methode is dat ze zeer milieuvriendelijk is, bovenop een betere en intensievere smaak.

Homepage van het wijngoedwww.gillmore.cl 

gillmore

Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst