Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 GillmoreCobre 2004 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Gillmore
Cobre 2004

//Gillmore
Cobre 2004

Gillmore
Cobre 2004

49.50

Het volledige potentieel van de Loncomilla vallei wordt uitgedrukt in deze fles. Haar prachtige, diepe granaatkleur is een absolute lust voor het oog. De speling van de zintuigen gaat onverminderd voort met de complexe neus, die gedomineerd wordt door noten van tabak en cassis, geflankeerd door de heerlijke geur van rood fruit. In de mond wordt deze wijn pas werkelijk een ontdekkingsreis met haar goed geïntegreergde houtsmaak, zeer complexe structuur, elegante tannines en haar lange afdronk.

De Loncomilla Valley is een onderdeel van de Maule Valley, het grootste en een van de oudste wijnbouwgebieden van Chili. De wijnstokken van deze wijngaard werden reeds in 1940 aangeplant, ze worden niet geïrrigeerd en ze worden manueel geoogst. Daarbovenop speelt het microklimaat, met veel wind en een koele nachttemperatuur, een belangrijke rol voor deze uitzonderlijke wijnen.

KENMERKEN

Druifsoorten: 60% Cabernet Sauvignon, 20% Cabernet Franc, 15% Merlot, 5% Carignan
Regio: Loncomilla Valley
Jaar: 2004
Food Pairing: Lam curry, konijn, everzwijn

Alcohol: 14,9%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 2400 flessen

pdf

SKU: RW0304 Category:

Product Description

Gillmore

We hebben dit verhaal allemaal wel eens gehoord: de vader start een succesrijke onderneming, en geeft zijn project na jarenlange noeste arbeid door aan de volgende generatie, die erin slaagt het project nog buitengewoner te maken. Dit is precies wat er bij dit wijnhuis is gebeurd.

Door deze lange en rijke geschiedenis groeien de druiven hier aan decennia oude wijnstokken, die volgens het principe van ‚dry farming‘ worden ontwikkeld. Dit betekent dat de wijnstokken enkel op een natuurlijke wijze water verkrijgen – ze voeden zich enkel met regen en worden dus niet besproeid. Een voordeel van deze methode is dat ze zeer milieuvriendelijk is, bovenop een betere en intensievere smaak.

Homepage van het wijngoedwww.gillmore.cl 

gillmore

Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst