Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Garage WineOld Vine Pale 2015 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Garage WineOld Vine Pale 2015

//Garage WineOld Vine Pale 2015

Garage WineOld Vine Pale 2015

13.95

Deze wijn gaat door het leven als een ‘bleke rode wijn’, en bij de aanblik van haar bijzonder verrassende kleur wordt meteen duidelijk waarom. Uit het glas komen zeer zoete aroma’s gewaaid, zoals wilde aardbeien en een toets van frambozenbladeren. In de mond is deze wijn zeer fris en aromatisch en zeer gemakkelijk en aangenaam om te drinken.

De Maule Vallei is het grootste en een van de oudste wijnbouwgebieden van Chili. Door deze lange traditie vindt men in deze vallei op verschillende plaatsen eeuwenoude wijnstokken. Het is een droge en zonnige vallei, waar de nachten bijzonder fris worden. Deze wijn komt uit een kleine wijngaard die dicht bij de kust ligt, en waar de verwerking van de oogst nog strict manueel en traditioneel gebeurt. Nu te genieten!

KENMERKEN

Druifsoorten: 82% Carignan, 14% Grenache, Mourvèdre 4%
Regio: Maule Valley
Jaar: 2015
Food Pairing: Charcuterie, tapas, risotto

Alcohol: 12,9%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Productie: 1 992 flessen

pdf

SKU: RW0204 Category:

Product Description

Garage Wine

Deze Canadees, die samen met zijn Chileense vrouw dit project heeft opgericht, maakte zijn eerste wijn letterlijk in zijn garage, hetgeen meteen de naam van dit wijnhuis verklaart. Voor hem was het belangrijk een ecologisch project op te starten, waarbij enkel tweedehands flessen worden gebruikt en geen etiketten worden gedrukt. In plaats van het geld in verpakkingen te investeren, vloeit alles naar de inhoud. En dat is precies wat we bij Excluvino willen: de wijn staat centraal.

Homepage van het wijngoedwww.garagewineco.cl 

garage wine

Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst