Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Garage Wine Carignan 2014 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Garage Wine
Carignan 2014

//Garage Wine
Carignan 2014

Garage Wine
Carignan 2014

21.95

De aanblik van haar heldere robijnkleur maakt meteen duidelijk dat men te maken heeft met een bijzondere wijn. Gemaakt van eeuwenoude wijnstokken en geproduceerd vanuit een ecologisch oogpunt, biedt deze wijn een aantrekkelijk boeket van zwarte bessen, donkere pruimen, bosbodem en wilde heide. Eenmaal men deze wijn in de mond neemt, geniet men volop van bosbessen en cassis met daaronder een fijne taninelaag.

De Maule Vallei is het grootste en een van de oudste wijnbouwgebieden van Chili. Door deze lange traditie vindt men in deze vallei op verschillende plaatsen eeuwenoude wijnstokken. Het is een droge en zonnige vallei, waar de nachten bijzonder fris worden. Hierdoor groeien de druiven langzamer en krijgen ze meer tijd om te rijpen. Het geheime recept van deze verbluffende wijn is de ecologische en manuele behandeling van zowel het domein als de oogst.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Carignan
Regio: Maule Valley
Jaar: 2014
Food Pairing: Lam met koriander

Alcohol: 13,5%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 4 064 flessen

pdf

SKU: RW0203 Category:

Product Description

Garage Wine

Deze Canadees, die samen met zijn Chileense vrouw dit project heeft opgericht, maakte zijn eerste wijn letterlijk in zijn garage, hetgeen meteen de naam van dit wijnhuis verklaart. Voor hem was het belangrijk een ecologisch project op te starten, waarbij enkel tweedehands flessen worden gebruikt en geen etiketten worden gedrukt. In plaats van het geld in verpakkingen te investeren, vloeit alles naar de inhoud. En dat is precies wat we bij Excluvino willen: de wijn staat centraal.

Homepage van het wijngoedwww.garagewineco.cl 

garage wine

Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst