Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Garage Wine Cabernet Sauvignon 2015 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Garage Wine
Cabernet Sauvignon 2015

//Garage Wine
Cabernet Sauvignon 2015

Garage Wine
Cabernet Sauvignon 2015

21.95

De donker granaatkleurige wijn doet reeds vermoeden dat deze Cabernet Sauvignon een speciaal karakter heeft. In vergelijking met de Cabernet Franc van dit huis doet de neus veel floraler aan, met viooltjes en rozenblaadjes. In de mond verleidt deze Cabernet Franc met rijpe braambessen en balsamico noten.

De Maipo Valley is het oudste en belangrijkste wijnbouwgebied van Chili. Door de combinatie van de grote verschillen tussen dag – en nachttemperaturen met stabiele neerslaghoeveelheden bieden wijnen uit deze regio een intensief aroma. Hoewel Cabernet Sauvignon een veel verspreide druifsoort is, is dit exemplaar een unicum dat wijnliefhebbers van begin tot einde zal verrassen.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Cabernet Sauvignon
Regio: Maipo Valley
Jaar: 2015
Food Pairing: Rundssteak, gegrild lamsvlees

Alcohol: 13,9%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Productie: 4 228 flessen

pdf

SKU: RW0202 Category:

Product Description

Garage Wine

Deze Canadees, die samen met zijn Chileense vrouw dit project heeft opgericht, maakte zijn eerste wijn letterlijk in zijn garage, hetgeen meteen de naam van dit wijnhuis verklaart. Voor hem was het belangrijk een ecologisch project op te starten, waarbij enkel tweedehands flessen worden gebruikt en geen etiketten worden gedrukt. In plaats van het geld in verpakkingen te investeren, vloeit alles naar de inhoud. En dat is precies wat we bij Excluvino willen: de wijn staat centraal.

Homepage van het wijngoedwww.garagewineco.cl 

garage wine

Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst