Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Garage WineCabernet Franc 2014 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Garage Wine
Cabernet Franc 2014

//Garage Wine
Cabernet Franc 2014

Garage Wine
Cabernet Franc 2014

21.95

De diepe robijnrode kleur is niet het enige speciale aan deze uitzonderlijke wijn. Bij het uitschenken wordt de neus meteen begroet door een overtuigende en expressieve vlaag van braambessen, kreupelhout, zwart fruit en vers bewerkte grond. In de mond wordt deze verrukkelijke wijn zowaar nog complexer met zijn zwarte kersen en bosbessen, begeleid door fijne tannines en een prachtige, vrouwelijke afwerking.

De Maipo Valley is het oudste en belangrijkste wijnbouwgebied van Chili. Door de combinatie van de grote verschillen tussen dag – en nachttemperaturen met stabiele neerslaghoeveelheden bieden wijnen uit deze regio een intensief aroma. Deze Cabernet Franc stamt van de voet van het Andesgebergte, werd met de hand geoogst en heeft twee winters op vat gerijpt.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Cabernet Franc
Regio: Maipo Valley
Jaar: 2014
Food Pairing: Rood vlees in een zachte saus

Alcohol: 13,8%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 3 531 flessen

pdf

SKU: RW0201 Category:

Product Description

Garage Wine

Deze Canadees, die samen met zijn Chileense vrouw dit project heeft opgericht, maakte zijn eerste wijn letterlijk in zijn garage, hetgeen meteen de naam van dit wijnhuis verklaart. Voor hem was het belangrijk een ecologisch project op te starten, waarbij enkel tweedehands flessen worden gebruikt en geen etiketten worden gedrukt. In plaats van het geld in verpakkingen te investeren, vloeit alles naar de inhoud. En dat is precies wat we bij Excluvino willen: de wijn staat centraal.

Homepage van het wijngoedwww.garagewineco.cl 

garage wine

Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst