Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Clos AndinoChardonnay 2013 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Clos Andino
Chardonnay 2013

//Clos Andino
Chardonnay 2013

Clos Andino
Chardonnay 2013

16.95

Deze Chardonnay heeft een intense gele kleur met gouden reflecties. De neus wordt gedomineerd door citrusaroma’s, begeleid door geuren van wit fruit en een lichte vanilletoets. De volle, levendige maar frisse mond ontwikkelt naast citrusnoten ook rijpe perziken en hout met een lichte vanillenoot. De lange en complexe afdronk bevestigen dat we te maken hebben met een gastronomische Chardonnay.

 

De Casablanca Valley is een wijnregio die voor het eerst in de jaren 1980 werd bebouwd. Deze bevindt zich dicht tegen de oceaan en wordt gedomineerd door haar koele invloeden zoals mist en een frisse wind. Fruitig en fris zijn de typische kenmerken voor wijnen uit dit soort klimaat.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Chardonnay
Regio: Valle de Casablanca
Jaar: 2013
Food Pairing: Vis in een saus, wit vlees

Alcohol: 13%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 5928 flessen

pdf

SKU: WW0701 Category:

Product Description

Clos Andino

Clos Andino staat voor het beste van 2 werelden: de Chileense Victoria en de Franse Jose Luis, beiden gepassioneerd door wijn, huwden en startten hun eigen project op. Dit wijnhuis is in staat om het Chileense terroir te combineren met Franse knowhow. Dit resulteert in een mooi evenwicht tussen de Chileense excessiviteit en intensiteit enerzijds, en de Franse finesse anderzijds. Een zeer merkwaardig maar fantastisch resultaat, dat ongetwijfeld de moeite is om uit te proberen.

Homepage van het wijngoedwww.closandino.cl


Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst