Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Clos AndinoSauvignon Blanc 2015 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Clos Andino
Sauvignon Blanc 2015

//Clos Andino
Sauvignon Blanc 2015

Clos Andino
Sauvignon Blanc 2015

14.95

Zijn mooie lichtgele kleur met groene reflecties nodigt uit om deze wijn verder te ontdekken. De complexe neus wordt gekenmerkt door noten van wit fruit en een mooie mineraliteit. De evenwichtige en frisse mond biedt dezelfde noten van wit fruit, maar wordt vooral gedomineerd door mineraliteit en een lichte houttoon, dit alles met een mooie en lange afdronk.

 

De Curico vallei bevindt zich 200km zuidelijk van Santiago. Sinds de jaren 1970 treft men in deze regio wijnbouw aan, die in de loop der jaren een mooie evolutie op het gebied van kwaliteit en kennis heeft doorgemaakt. Het micro terroir van deze wijngaard, dat zijn oorsprong vindt in de nabijheid van de Andes en zijn buitengewone hoogte, bezorgt deze wijn een mooie mineraliteit en frisheid.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Sauvignon Blanc
Regio: Valle de Curico
Jaar: 2015
Food Pairing: Aperitief, zeevruchten, oesters

Alcohol: 13%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 6380 flessen

pdf

SKU: WW0701 Category:

Product Description

Clos Andino

Clos Andino staat voor het beste van 2 werelden: de Chileense Victoria en de Franse Jose Luis, beiden gepassioneerd door wijn, huwden en startten hun eigen project op. Dit wijnhuis is in staat om het Chileense terroir te combineren met Franse knowhow. Dit resulteert in een mooi evenwicht tussen de Chileense excessiviteit en intensiteit enerzijds, en de Franse finesse anderzijds. Een zeer merkwaardig maar fantastisch resultaat, dat ongetwijfeld de moeite is om uit te proberen.

Homepage van het wijngoedwww.closandino.cl


Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst