Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Clos AndinoCarmenere 2014 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Clos Andino
Carmenere 2014

//Clos Andino
Carmenere 2014

Clos Andino
Carmenere 2014

16.95

Deze Carmenere heeft een intensrode kleur met karmijnrode reflecties. De intense neus biedt kenmerken van zwart fruit (braambessen, bosbessen) en getoasted hout. In de mond ontdekt men zeer complexe aroma’s van zwart fruit met vanille – en houttonen, een zekere frisheid en een mooi volume. Alles wordt omringd door de voor de Carmenere typische ronde tanines.

 

De Cachapoal Valley, met haar lange traditie in de wijnbouw, biedt de perfecte klimatische omstandigheden aan voor de aanbouw van rode druifsoorten. Door de grote verschillen tussen dag – en nachttemperatuur rijpen de druiven langzaam, waardoor ze zeer aromatisch en vruchtig worden. Haar hoge kwaliteit heeft deze wijn te danken aan de manuele zoektocht naar de beste druiven.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Carmenere
Regio: Valle de Cachapoal
Jaar: 2014
Food Pairing: Wit vlees en zoetzure gerechten (Asiatische keuken)

Alcohol: 13,7%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 6586 flessen

pdf

SKU: WW0701 Category:

Product Description

Clos Andino

Clos Andino staat voor het beste van 2 werelden: de Chileense Victoria en de Franse Jose Luis, beiden gepassioneerd door wijn, huwden en startten hun eigen project op. Dit wijnhuis is in staat om het Chileense terroir te combineren met Franse knowhow. Dit resulteert in een mooi evenwicht tussen de Chileense excessiviteit en intensiteit enerzijds, en de Franse finesse anderzijds. Een zeer merkwaardig maar fantastisch resultaat, dat ongetwijfeld de moeite is om uit te proberen.

Homepage van het wijngoedwww.closandino.cl


Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst