Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Clos AndinoCabernet Sauvignon 2012 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Clos Andino
Cabernet Sauvignon 2012

//Clos Andino
Cabernet Sauvignon 2012

Clos Andino
Cabernet Sauvignon 2012

16.95

Deze Cabernet Sauvignon heeft een donkere kersenrode kleur. De intense neus biedt kenmerken van frambozen, kersen, cassis en kruiden. In de mond ontdekt men zeer complexe aroma’s van koffie, kruiden en tabak, omringd met een mooie structuur, stevige, goed geïntegreerde tannines, een lange afdronk en een aangename finesse.

 

De Cachapoal Valley, met haar lange traditie in de wijnbouw, biedt de perfecte klimatische omstandigheden aan voor de aanbouw van rode druifsoorten. Door de grote verschillen tussen dag – en nachttemperatuur rijpen de druiven langzaam, waardoor ze zeer aromatisch en vruchtig worden. Haar hoge kwaliteit heeft deze wijn te danken aan de manuele zoektocht naar de beste druiven.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Cabernet Sauvignon
Regio: Valle de Cachapoal
Jaar: 2012
Food Pairing: Rood vlees, varkensvlees

Alcohol: 13,5%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 8712 flessen

pdf

SKU: WW0701 Category:

Product Description

Clos Andino

Clos Andino staat voor het beste van 2 werelden: de Chileense Victoria en de Franse Jose Luis, beiden gepassioneerd door wijn, huwden en startten hun eigen project op. Dit wijnhuis is in staat om het Chileense terroir te combineren met Franse knowhow. Dit resulteert in een mooi evenwicht tussen de Chileense excessiviteit en intensiteit enerzijds, en de Franse finesse anderzijds. Een zeer merkwaardig maar fantastisch resultaat, dat ongetwijfeld de moeite is om uit te proberen.

Homepage van het wijngoedwww.closandino.cl


Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst