Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Casas De BucalemuRiesling 2012 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Casas De Bucalemu
Riesling 2012

//Casas De Bucalemu
Riesling 2012

Casas De Bucalemu
Riesling 2012

12.95

Deze wijn onderscheidt zich door intense en complexe aromas van abrikoos en verse peren, geflankeerd door een lichte toets van steranijs. Deze aromas ontwikkelen een zachte geur van laurierbladeren, geflambeerde bananen en geconfijte abrikozen. In de mond ontvouwen de neuselijke aromas zich verder, met een lange, complexe en vooral verleidelijke finale die uitnodigt om weg te dromen.

De wijngaard ligt op nog geen 10km van de Pacifische Oceaan op 120m hoogte. Hierdoor zijn de druiven nooit blootgesteld aan extreme hitte, zelfs niet tijdens de warmste zomerdagen. De wijnbouw gebeurt op biologische wijze, zonder gebruik van pesticiden of onkruidverdelgers. Ook de inzet van chemische producten of industriële gisten worden vermeden. Op deze manier kan elk perceel volledig de karakteristieken, eigen aan dit unieke terroir, ontwikkelen.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Riesling
Regio: Santo Domingo Valley
Jaar: 2012
Food Pairing: Tartaar van rode tonijn met gember, gegrilde langoustinen

Alcohol: 14,5%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 2800 flessen

pdf

SKU: WW0701 Category:

Product Description

Casas De Bucalemu

Homepage van het wijngoedwww.casasdebucalemu.cl


Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst