Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Casas De BucalemuGewürztraminer 2012 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Casas De Bucalemu
Gewürztraminer 2012

//Casas De Bucalemu
Gewürztraminer 2012

Casas De Bucalemu
Gewürztraminer 2012

12.95

Deze lichtgele wijn met goudgroene reflecties overtuigt met aromas van witte bloemen en citrusvruchten, zoals bergamotten en appelsienen. In de mond is deze wijn fijn en genereus, en biedt op elegante wijze sensaties van vers en sappig fruit zoals witte perziken, mandarijnen wilde aardbeien.

De wijngaard ligt op nog geen 10 km van de Pacifische Oceaan op 120m hoogte. Hierdoor zijn de druiven nooit blootgesteld aan extreme hitte, zelfs niet tijdens de warmste zomerdagen. De wijnbouw gebeurt op biologische wijze, zonder gebruik van pesticiden of onkruidverdelgers. Ook de inzet van chemische producten of industriële gisten worden vermeden. Op deze manier kan elk perceel volledig de karakteristieken, eigen aan dit unieke terroir, ontwikkelen.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Gewürztraminer
Regio: Santo Domingo Valley
Jaar: 2012
Food Pairing: Geflambeerde ananas, crêpes suzettes of mango-bavarois

Alcohol: 11,5%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 4000 flessen

pdf

SKU: WW0702 Category:

Product Description

Casas De Bucalemu

Homepage van het wijngoedwww.casasdebucalemu.cl


Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst