Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Casa Romero Malbec 2013 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Casa Romero
Malbec 2013

//Casa Romero
Malbec 2013

Casa Romero
Malbec 2013

17.45

Deze wijn verwelkomt de wijnliefhebber met zijn krachtige en intensieve kersenrode kleur. Het geurenpallet wordt gedomineerd door zwart fruit, voornamelijk gedroogde vijgen. Men kan er evenzeer nootmuskaat, tabac en viooltjes in terugvinden. In de mond blijft deze wijn zeer elegant en omringd door zachte tanines. Deze Malbec zal iedereen verleiden tot het drinken van een tweede glas.

De wijngaard bevindt zich in de Maipo Valley, het oudste en belangrijkste wijnbouwgebied van Chili. Door de combinatie van de grote verschillen tussen dag – en nachttemperaturen met stabiele neerslaghoeveelheden bieden wijnen uit deze regio een intensief aroma. De druiven van deze wijn werden zorgvuldig uitgekozen en manueel geplukt en verwerkt. Dit fijne maar wezenlijke kwaliteitsverschil is het geheime ingrediënt van zijn buitengewone smaak.

.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Malbec
Regio: Valle del Puangue
Jaar: 2013
Food Pairing: Lam, rundsvlees en hert

Alcohol: 14,5%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 3000 flessen

pdf

SKU: WW0701 Category:

Product Description

Casa Romero

Dit wijnhuis werd zeer recent opgericht door een vader en zijn kinderen. Ze hebben ervoor gekozen om zich in en rond de Casablanca Vallei te installeren, en om op organische wijze te werken. Dit wijnhuis is weeral een parel in de Chileense boutique wijnhuizen: de jaarlijkse productie bedraagt nauwelijks 10.000 flessen in totaal. Excluvino is daarom zeer trots om deze wijnen aan te kunnen bieden.

Homepage van het wijngoedwww.casaromero.cl


Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst