Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Casa Roca Chardonnay 2013 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Casa Roca Chardonnay 2013

//Casa Roca Chardonnay 2013

Casa Roca Chardonnay 2013

15.95

Deze prachtige wijn is intens goudgeel met amberkleurige reflecties. De neus is zeer vers en aromatisch met tonen van mango en bergamot. Deze aromas worden geleidelijk aan meer matuur en vertonen invloeden van verse vijgen en een toets van zoethout. In de mond is deze wijn weelderig en verfrissend met indrukwekkend materiaal wat haar unieke stuctuur schenkt. De aromas blijven zich ontwikkelen en verlengen het smaakplezier met florale citrusvruchten en een delicate finale.

De Cachapoal vallei strekt zich uit tot aan de voet van het Andesgebergte. Overdag verspreidt de zon haar warme gloed over deze wijngaard, ‘s nachts daalt de koele lucht uit de Andes in de vallei neer. Onder dergelijke omstandigheden worden de druiven langzaam rijp en ontwikkelen ze een verse smaak met perfecte aciditeit. Dit wijnhuis concentreert zich als pionnier op het maken van premium natuurlijke wijn, zonder correcties of toevoeging van chemische producten en met een zeer laag gehalte aan sulfieten.

KENMERKEN

Druifsoorten: 100% Chardonnay
Regio: Alto Cachapoal
Jaar: 2012
Food Pairing: Tarbot of zeetong met witte peper en morilles

Alcohol: 13,7%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Production: 1200 flessen

pdf

SKU: WW0801 Category:

Product Description

Casa Roca

Casa Roca is een jong wijnhuis, opgericht door twee jonge Chilenen, en geholpen door een Frans wijnmaker met tonnen ervaring. Dit wijnhuis legde zich als een van de eerste in Chili toe op de productie van premium natuurlijke wijnen. Een natuurlijke wijn wordt geproduceerd zonder toevoeging van industriële gist of sulfieten, en wordt niet gefilterd. Het verbluffende resultaat is 100% natuur uit Chili.

Homepage van het wijngoedwww.casaroca.cl

tunquen2

Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst