Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Bottero WinesAnonimo 2011 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Bottero WinesAnonimo 2011

//Bottero WinesAnonimo 2011

Bottero WinesAnonimo 2011

20.95

Het complexe karakter van deze wijn wordt reeds in het glas weergegeven door zijn intensieve, robijnrode kleur met lichtpaarse schaduwen. In de mond domineert de elegante combinatie uit houtaroma’s en zwarte vruchten beïnvloed door tonen van aalbessen. Deze wijn onderscheidt zich door zijn expressieve en langdurige afdronk.

De Maipo Valley is het oudste en belangrijkste wijnbouwgebied van Chili. Door de combinatie van de grote verschillen tussen dag – en nachttemperaturen met stabiele neerslaghoeveelheden bieden wijnen uit deze regio een intensief aroma. De druiven van deze wijn werden zorgvuldig uitgekozen en manueel geplukt en verwerkt. Dit fijne maar wezenlijke kwaliteitsverschil is het geheime ingrediënt van zijn buitengewone smaak.

KENMERKEN

Druifsoorten: 80% Cabernet Sauvignon, 20% Carménère

Regio: Maipo Valley

Jaar: 2011

Food Pairing: Gegrild en gekruid rood vlees (paprika, peper), lam of eend in rode curry (Thai), harde kazen

Alcohol: 14,3%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Productie: 12 166 flessen

pdf

SKU: RW0101-b Category:

Product Description

Bottero

Een zeer nieuw project, waarbij een Chileense zakenman samenwerkt met Paula Bottero, een zeer bekende en succesvolle wijnmaker. Hetgeen dit project speciaal maakt, is de combinatie van een beperkte productie met een bekende wijnmaker. Een combinatie die de exclusiviteit waarborgt, en daarom perfect bij het aanbod van Excluvino past.

Homepage van het wijngoedwww.botterowines.com

bottero

bottero

Additional Information

categorie

wijn

land van afkomst