Warning: Creating default object from empty value in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/avadaredux/avadaredux-framework/AvadaReduxCore/inc/class.avadaredux_filesystem.php on line 29 Bottero WinesCapicua Syrah 2013 – Excluvino Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/2/excluvino.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6753

Bottero WinesCapicua Syrah 2013

//Bottero WinesCapicua Syrah 2013

Bottero WinesCapicua Syrah 2013

14.95

Deze wijn ontvangt de wijnliefhebber met haar krachtige kleur van donkerrode kersen voor een onvergetelijke reis voor de zintuigen. De elegante combinatie van vijgen en kersentonen belichaamt het fruitige karakter van deze wijn. De decente aroma’s van droog hout onderstrepen perfect de complexiteit van deze wijn. In de mond ontwikkelt deze wijn een vol, intensief en lang aanhoudend aroma met zachte tannines.

De Cachapoal Valley, met haar lange traditie in de wijnbouw, biedt de perfecte klimatische omstandigheden aan voor de aanbouw van Cabernet Sauvignon en Syrah. Door de grote verschillen tussen dag – en nachttemperatuur rijpen de druiven langzaam, waardoor ze zeer aromatisch en vruchtig worden. Haar hoge kwaliteit heeft deze wijn te danken aan de manuele zoektocht naar de beste druiven.

KENMERKEN

Druifsoorten: 88% Syrah, 6% Cabernet Sauvignon, 6% Carménère
Regio: Cachapoal Valley
Jaar: 2013
Food Pairing: Wild (hert, everzwijn, konijn), ovengebakken lam, ravioli met wild, pizza met vlees

Alcohol: 14,2%
Sluiting: Kurk
Inhoud: 0,75 L
Productie: 8 998 flessen

pdf

SKU: RW0103 Category:

Product Description

Bottero

Een zeer nieuw project, waarbij een Chileense zakenman samenwerkt met Paula Bottero, een zeer bekende en succesvolle wijnmaker. Hetgeen dit project speciaal maakt, is de combinatie van een beperkte productie met een bekende wijnmaker. Een combinatie die de exclusiviteit waarborgt, en daarom perfect bij het aanbod van Excluvino past.

Homepage van het wijngoedwww.botterowines.com

bottero

bottero

Additional Information

kleur

druifsoort

vallei

categorie

wijn

land van afkomst